Over ons

Vastgoed kopen of verkopen? Daarvoor moet u bij makelaar Lefever vastgoed zijn. Uw regionale vastgoedmakelaar uit Kapellen helpt u graag verder met al uw immo.

Met 15 jaar ervaring in gerenommeerde vastgoedkantoren ten Noorden van Antwerpen besloot ik mijn kennis, visie en persoonlijke aanpak te bundelen en Lefever vastgoed op te starten.

Lefever vastgoed staat voor een persoonlijke aanpak en een professionele service. Wie kiest voor Lefever vastgoed, ontmoet een dynamische, gedreven en gemotiveerde makelaar. Ik heb een brede kennis van de markt en de regio omdat ik hier geboren en getogen ben. Door hier jarenlang te leven en te makelen, bouwde ik een groot netwerk uit, wat uw potentieel aan kopers kan zijn.

Die marktkennis is eveneens van groot belang bij de juiste waardebepaling van uw eigendom en het aantrekken van de potentiële kopers die uw eigendom door dezelfde ogen zien zoals u en zo een correcte prijs betalen.

Wanneer u mij uw eigendom toevertrouwt, besef ik dat ik een kostbaar bezit in handen heb. Daarom zal ik het dan ook met de nodige zorg en aandacht behandelen, zoals u dat van mij verwacht.

Ik behandel het volledige project persoonlijk van A tot Z, van de waardebepaling, het aanvragen van de nodige documenten, de bezoeken, de feedback tot aan de uiteindelijke ondertekening. Met andere woorden: u kan zich concentreren op uw dagelijkse bezigheden en ik doe voor u de rest!

Een eerste indruk van je pand kan je maar één keer maken op de juiste klant. Daarom werk ik samen met een professionele fotograaf die uw eigendom van zijn beste kant laat zien!

Ik kom u graag mijn manier van werken toelichten. Indien gewenst doe ik een gratis waardebepaling. Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken. Ik ben ervan overtuigd dat mijn persoonlijke aanpak, visie en kennis tot een snelle verkoop van uw eigendom zal leiden.

Kortom, vastgoed is mijn passie en ik wil deze graag met u delen!

Ik kijk alvast uit naar onze samenwerking!

Nathalie Lefever